Speciale Evenementen

Onvergetelijke Verjaardagen en Jubileumvieringen

Verhoog de sfeer van speciale gelegenheden met de warmte en ontspanning van een sauna. Bij Merkaba Wellness bieden we de perfecte setting voor onvergetelijke evenementen. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een jubileumviering, een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest, onze sauna’s zorgen voor een unieke en gezondheid bevorderende omgeving. Neem contact met ons op om uw sauna te reserveren en blijvende herinneringen te creëren in de rustgevende omhelzing van onze faciliteiten. Wij staan klaar om van uw speciale evenement echt iets bijzonders te maken.

Bij Merkaba Wellness zijn we gepassioneerd over het omzetten van verjaardagen en jubilea in onvergetelijke ervaringen. Stel je voor dat je je speciale dag of jubileum viert in de rustgevende ambiance van een privé-sauna, omringd door dierbaren. Het is een unieke manier om dierbare herinneringen te creëren en in stijl te ontspannen.

Waarom Onze Sauna’s Kiezen voor Jouw Feest?

Intieme Sfeer:

Onze sauna’s bieden een intieme en gezellige omgeving waar je kunt ontspannen, praten en banden kunt smeden met vrienden en familie.

Gezondheid en Welzijn

Saunasessies bieden tal van gezondheidsvoordelen, waaronder stressverlichting, verbeterde doorbloeding en ontgifting. Het is een perfecte manier om je volgende jaar of decennium fris en verjongd te beginnen.

Aangepaste Ervaringen:

We passen de sauna-ervaring aan aan jouw specifieke viering. Of je nu een vleugje romantiek wilt toevoegen of een feestelijke sfeer wilt creëren, wij hebben alles wat je nodig hebt.

Prijslijst voor speciale diensten

Gratis Koffie/thee, Water 

HUISREGELS:

 1. Verplicht om te douchen voor het consumeren van de jacuzzi.
 2. Verplicht het dragen van slippers in ruimte.
 3. Lange haren vastgebonden.
 4. In geval van schade die gericht word, word terplekken vergoed.
 5. Te laat komen max 15min (en van te voren melden) anders word de reservatie geannuleerd.
 6. het te laat verlaten van de afgesproken tijdstip.
  10min 20€
  15min 30€
  30min 50€